Not known Factual Statements About מקדם אתרים

אם יש לכם מספיק זמן ותחת ללמוד ולעשות דברים – כנראה שתוכלו לקחת את האתר שלכם קדימה בגוגל בעצמכם ואולי אפילו לבצע קידום אתרים עצמאי בצורה משמעותית.

פנייה לאתרים על מנת להשיג קישורים חיצוניים לאתר כדי לחזק אותו בגוגל (או קנייה של קישורים)

מה זה עמוד דל? עמודים שיש בהם יש מעט מאוד תוכן מקורי או ללא תוכן מקורי כלל (עמודי ארכיונים או תגיות למשל), עמודים שמציגים רק קישור לסרטון או תמונה כלשהי וכדומה.

אחד האנשים המקצוענים ביותר שאני מכיר. אחרי שמתרגלים לשיטת העבודה איתו, שכוללת פחות דיבורים ויותר מעשים, פחות בזבוזי זמן ויותר דיווחים מפורטים בסוף כל חודש, מבינים שאין שיטה אחרת. ממליץ בחום!

אנו משתפים פעולה כבר שנה בערך ומקווה בע"ה להמשיך עוד הרבה שנים קדימה. ממליץ בחום!

אני שמחה להמליץ על מיכל מלינובסקי מחברת מסה מדיהמיכל עובדת איתנו, בעמותת נטע – המרכז לפיתוח קריירה, מזה שנתיים על פרסום בגוגל ואנחנומרוצות מאד מהתוצאות שהביאו לשיפור בתוצאות החיפוש האורגני שלנו ובמספר הפניות וכן משיתוף הפעולה של מיכל,שתמיד קשובה לבקשותינו

חזקו את המוניטין והמיתוג שלכם ברחבי הרשת על ידי פתיחת פרופילים מלאים ומאומתים ברשתות החברתיות המובילות, רישמו את האתר שלכם לאינדקסים איכותיים בתחומכם ונסו לפרסם תכנים באתרים גדולים או בפורטלים פופולאריים בתחומכם.

דניאל זריהן, שקט, צנוע ונעים הליכות. אדם אמין ביותר והוגן אשר מבין ברשת האינטרנט ומקצועי מאוד בתחום. מומלץ מאוד בתחום click here של קידום אתרים - קידם את האתר שלי באופן פנומנלי.

אחד הדברים היפים בקידום בגוגל הוא שניתן לומר שזה כמו לשחק פוקר כשהקלפים של היריבים שלנו גלויים לחלוטין. למה הכוונה? גוגל אומר לנו מה הוא רוצה לראות באתר שמתיימר להיות במקומות הראשונים.

המדד העיקרי שלכם צריך להיות המתחרים שנמצאים היום בתוצאות הראשונות – כמה תכנים יש להם באתר? באיזו תדירות הם מוסיפים תכנים חדשים? המטרה שלכם היא ליישר איתם קו כמה שיותר מהר ולהמשיך משם.

אם אתם עסק גדול, תוכלו לשכור כמה מקדמי אתרים שיכינו לכם מסמך עם המלצות טכניות (וסדרי עדיפויות) ובדקו מה לכל מועמד יש להציע ואז החליטו עם מי תוכלו לעבוד באופן המיטבי במסמך, מקדם האתרים צריך לקבוע עדיפויות למשימות במבנה הבא:

אם האתר שלכם לא יהיה קריא, הטקסט יהיה קטן מדי, העיצוב ייחתך, לא יהיה תפריט נגיש ועוד תקלות שונות שעשויות להיות באתרים שאינם מותאמים – הגולשים פשוט יעזבו את האתר וייתכן מאוד שגם לא יחזרו אליו.

על איזה ביטויים הם מתמקדים? איך בנוי האתר שלהם? כמה עמודים יש להם? כמה קישורים נכנסים? איך נראית הנוכחות שלהם ברשתות חברתיות וכו׳. ברגע שאתם מכירים את המתחרים שלכם לעומק, תוכלו להימנע מהמון רעשי רקע ולמקד את עבודת הקידום שלכם בכיוון העיקרי שגוגל אוהב בחיפוש הספציפי אליו אתם מכוונים (האלגוריתם שונה מעט עבור כל שאילתה).

עכשיו, שאלת מיליון הדולר – יש המון העוסקים במקצוע: איך בוחרים מישהו מקצועי, ואיך תדע שעשית בחירה נכונה?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Not known Factual Statements About מקדם אתרים”

Leave a Reply

Gravatar